Killik Şehit Hamza Uzguç İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınrı tanımayan, eğitimin sevgi ile pekiştirildiği çizgi üstü model bir okul olmaktır.

Misyon: Misyonumuz; Özgüven güveni olan, değişim yaratabilecek, geçmişini gururla taşıyan, sosyal hayatta başarılı, eğitim ve öğretimi özümseyerek kendini geliştirebilen öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar: İlçe genelinde düzenlenen Satranç Turnuvasında birincilik kazandık.

Saatler: Ders Başlama Saati: 08:40 Ders Bitiş Saati : 14:50
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuz Taşıma Eğitim Merkezi olup; Ahırtaş Mahallesi,İçeri Killik ve Topkaralar Mevkiisinden öğrencilerimiz taşımalı olarak gelmektedir. Öğretmenlerimiz için servis bulunmamaktadır.Öğretmenler kendi araçları veya Büyükşehire bağlı 85-86 nolu dolmuşlar
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı 1 Fen Lisesi 1 Sosyal Bilimler Lisesi 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 2 Fen Lisesi
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://antalyakillikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Killik Mahallesi Tomaşlar Mahallesi No51 Döşemealtı ANTALYA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Köyümüz Toros Dağlarının eteğinde 1260 nüfuslu yemyeşil şirin bir köydür. Köyümüz geçimini hayvancılık ve organize sanayii de ücretli çalışarak sağlamaktadır.

Adres - Killik Mahallesi Tomaşlar Mahallesi No51 Döşemealtı ANTALYA

Ulaşım Köyümüze ve okulumuza ulaşım Antalya Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı 85-86 Nolu Şehiriçi dolmuşları 25 dakikada bir Antalya Merkezden vardır.Okul önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 37 km, ilçe merkezine 23 km uzaklıktaki Killik Köyünde bulunmaktadır.